Bedrijfsfitness via Fujifilm - Arendse Health Club

Bedrijfsfitness via Fujifilm

Via Fujifilm kunt u als medewerker voordelig gaan sporten. Omdat Company Care Network een netwerk is van meer dan 125 clubs in Nederland is er altijd een club bij u in de buurt! Alle clubs van Company Care Network zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fit!vak, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Daarnaast beschikken alle aangesloten clubs over fitness, groepslessen en spinning. Daarnaast bent u altijd verzekerd van:

– Vakkundige begeleiding door gekwalificeerd personeel
– Een veilige en hygiënische sportomgeving
– Verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s
– Adviezen van specialisten
– Kwalitatief hoogwaardige, maar ook gelijkwaardige centra

Wat kost me dat eigenlijk?
Sporten via Company Care Network is flexibel. U kiest namelijk voor een abonnement van 3 of 12 maanden. Omdat Fujifilm meebetaalt aan uw abonnement ontvangt u een flinke korting. Ook voor uw partner!

Jaarabonnement: € 29,95 per maand. (€ 37,95 voor partners)
Kwartaalabonnement: € 31,95 per maand. (€ 42,95 voor partners)
U betaalt geen opstartkosten. Partners betalen eenmalig € 25,-

Aanmelden
Aanmelden is heel gemakkelijk en gaat in stappen als volgt:

1. Download onderaan de pagina het inschrijfformulier en vul deze volledig in (alleen geldig met handtekening en vergeet niet de club van uw keuze te vermelden). De algemene voorwaarden zijn apart te downloaden.
2. Scan het formulier in en mail deze naar info@companycarenetwork.nl (ovv. Aanmelding Fujifilm). Per post opsturen is ook mogelijk. Doe dit dan naar: Company Care Network, t.a.v. administratie, Innovatiepark 7, 4906 AA, Oosterhout.
3. Wij zorgen ervoor dat u, na ontvangst en verwerking van het formulier, uitgenodigd wordt door uw club naar keuze.
Bekijk hier het overzicht van aangesloten clubs

Opzeggen
Het opzeggen van het abonnement gaat door middel van onderstaand opzegformulier. Opzeggen op de club van uw keuze is NIET mogelijk in verband met ons centrale administratiesysteem. Scan het formulier in en mail deze naar info@companycarenetwork.nl (ovv. Opzegging Fujifilm). Per post opsturen is ook mogelijk. Doe dit dan naar: Company Care Network, t.a.v. administratie, Innovatiepark 7, 4906 AA, Oosterhout.

Formulieren

Inschrijfformulier
Algemene voorwaarden
Opzegformulier