Gratis Bedrijfsgezondheidsscan

Gratis Bedrijfsgezondheidsscan

Hoe gezond is mijn bedrijf? Hoe gezond zijn mijn collega’s? Er zijn tal van onderzoeken te vinden waaruit blijkt dat gezonde medewerkers productiever, vrolijker en stressbestendiger zijn. Nog een pluspunt is dat gezonde medewerkers vaak ook op lange termijn gelukkiger zijn en op deze manier duurzaam inzetbaar blijven.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe kun je daar nu het beste mee beginnen? Arendse Company Care heeft hier een antwoord op: onze Bedrijfsgezondheidsscan. Met deze scan brengen we de gezondheid van je werkomgeving in beeld middels:

➤ Een interview met jou en/of de HR-professional binnen de organisatie;
➤ Een aantal digitale health checks die je medewerkers anoniem invullen;
➤ Een kort en bondig adviesrapport welke het eerste en het tweede onderdeel samenbrengt tot een werkbaar en to-the-point geheel. Het adviesrapport geeft je inzicht in je huidige situatie en verbeterpunten.

Normaal betaal je voor bovenstaande scan € 499,- (afhankelijk van de bedrijfsgrootte). Als je de Bedrijfsgezondheidsscan in 2017 aanvraagt, dan is deze geheel gratis! Natuurlijk is hij ook vrijblijvend.

Hoe werkt het?
Je vult onderstaand formulier in. Daarna zullen we contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor het interview.

    Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.